بستنی های سرامیکی؛ خوشمزه های غیرواقعی
به گزارش مجله فیروزی، هنرمندی ژاپنی مجسمه های سرامیکی رنگارنگی به شکل بستنی میوه ای می سازد.
مجسمه های سرامیکی کازوهیتو کاوای (Kazuhito Kawai) با لعاب های رنگی متنوعی پوشیده شده اند و در نگاه اول هر بیننده ای را به یاد بستنی های اسکوپی میوه ای می اندازند. این هنرمند ژاپنی هر اثر خود را با دقت زیادی خلق می نماید؛ به طوری که پیچ وخم های ظریف روی بستنی ها و جزییاتی مانند نی و چتر باعث می شوند که بسیار واقعی به نظر برسند. او درباره این مجسمه های اشتهابرانگیز می گوید:
حدود سه تا چهار نوع خاک رس را با هم مخلوط و از چهار تا پنج نوع لعاب مختلف استفاده می کنم که هرکدام تنوع رنگی فوق العاده ای دارند.
کازوهیتو کاوای برای آثار سرامیکی خود از رنگ های تند و انواع بافت ها بهره می گیرد و امکان دارد که کار ساخت آن ها بین سه تا چهار ماه طول بکشد. فرایند قالب گیری و لایه بندی چندین هفته زمان می برد؛ سپس نوبت به پخت آن در کوره می رسد. آنچه که کازوهیتو را به این رشته هنری جذب نموده، شکل دادن خاک رس با دست و انعطاف پذیری آن است. او از این طریق می تواند احساسات خود را بیان کند. پس از آنکه این هنرمند سطوح بستنی را با لایه هایی از لعاب می سازد، اثری منحصربه فرد می آفریند که حس نوستالژی، شادی جوانی و امید را در فکر بیننده تداعی می نماید.
با تماشای این تصاویر رنگارنگ و شاد، شما نیز مشتاق خوردن بستنی شدید؟ کدام مجسمه مجذوب کننده تر از بقیه است یا بیشترین شباهت را به بستنی دارد؟ حتما دیدگاه خود را با کاربران خبرنگاران در میان بگذارید.
منبع: کجارو / thisiscolossal.com