امریکا ؛ گودال های آبی بوکا چیکا کی

به گزارش مجله فیروزی، بوکا چیکا کی، جزیره ای در انتهای فلوریدا کی و حدودا در 4/8 کیلومتری شرق جزیره کی وست واقع شده است که خود این جزیره (کی وست) در 244 کیلومتری جنوب غربی میامی واقع شده است. در ادامه باخبرنگاران همراه باشید.

امریکا ؛ گودال های آبی بوکا چیکا کی

این جزیره عمدتا از مرداب نمک تشکیل شده است و نیز مقر بزرگ ترین پایگاه هوایی در جنوب فلوریدا است. قدمت حضور نیروی دریایی ایالات متحده در کی وست به سال 1823 بازمی گردد؛ یعنی زمانی که یک پایگاه دریایی برای مقابله با دزدی دریایی در این ناحیه احداث شد. قسمت های پایانیی این جزیره، در اختیار تاجران ثروتمندی بود که کشتی هایشان از این آب ها عبور می کردند. همین موضوع، توجه دزدان دریایی معروفی همانند بلک برد (سیه ریش) و کاپیتان ویلیام کید را به این جزیره جلب کرد که از فلوریدا کیز به عنوان طعمه ای برای قربانیان خود استفاده می کردند.

در طول جنگ جهانی اول و دوم این پایگاه گسترده تر شد و در پایان جنگ جهانی دوم، کی وست تبدیل به پایگاه زیردریایی، ناوشکن و هواپیما شد. بعد از اتمام جنگ، پایگاه هوایی کی وست به عنوان تأ سیسات آموزشی مورد استفاده نهاده شد و نقشی حیاتی در بحران موشکی کوبا در سال 1962 ایفا کرد. نیروی دریایی هنوز هم در کی وست و بوکا چی کا حضور دارد، اما امروزه بخش های اعظمی از جزیره خالی از سکنه است.

دو سال پیش، مجموعه ای از هفت گودال زیردریایی که ناحیه ای به وسعت 500 متر مربع را پوشش می دادند، با قیمت 21 میلیون دلار برای فروش گذاشته شدند.

بر اساس وب سایت مشاور املاک Ocseansir.com، این گودال ها به وسیله پایگاه هوایی برای اسکان زیردریایی های جنگی اش طی بحران موشکی کوبا مورد استفاده قرار می گرفتند و از پیشینه ای کاملا درخشان و شفافی برخوردار هستند.

این منطقه از آب راه های 7 تایی تشکیل شده است که مجموعا 27 متر طول و 7/5 متر عمق دارد. این آب راه ها به وسیله یک مدخل آبی عمیق به هم متصل شده اند که راه عبوری به آب راه بوکا چیکا و نیز بندر کی وست فراهم می نمایند.

اما آیا این آب راه ها واقعا گودال های زیردریایی هستند؟ صاحب وبلاگی به نام Conchscooter که در سال 2008 کل این منطقه را آنالیز کرد، چنین می نویسد:

موضوعی که درمورد این گودال های زیردریایی حائز اهمیت است، این است که هیچ سازه، لنگرگاه، ساختمان یا تاسیساتی که کشتی ها بتوانند در کنارش توقف نمایند، در مجاورت این گودال ها وجود ندارد. نتیجه ای که می توان از این شواهد گرفت، این است که آیا روزی یک نفر بدون برنامه قبلی تصمیم به حفاری این گودال ها در فاصله 8 مایلی بندر کی وست و ساخت یک لنگرگاه گرفت؟ یا بدون تکمیل آب راه، تصمیم به حفاری گودال ها گرفت؟! اگر اینگونه باشد، این گودال ها گران قیمت ترین توالت هایی هستند که نیروی دریایی تا کنون ساخته است. اما باید اعتراف کنم که یک مرکز تفریحی نیز برای شهروندان غیرنظامی در کی وست بنا نموده اند.

صاحب وبلاگ Conchscooter کل اینترنت را جستجو کرد، ولی چیزی در خصوص گودال های زیردریایی بوکا چیکا پیدا نکرد. تنها پایگاه های زیردریایی در کی وست، بندرگاه های رسمی ترومن انکس است که مدت زیادی پایگاه نیروی دریایی بوده است.

بنا به گفته یک وب سایت دیگر، این گودال ها در واقع یک پروژه اسکله برای نیروی دریایی بوده است که هیچ گاه به مرحله بهره برداری نرسید.

قبل از اکتبر 1962، نیروی دریایی می خواست مقری مستقل در شمال پایگاه هوایی بسازد. این مکان قرار بود ترکیبی از چندین جایگاه نگهدرای قایق و نیز دارای خانه باشد تا به کسانی که توانایی خرید قایق دارند فروخته گردد.

این دریاچه های بزرگ تخلیه شدند و از مواد تخلیه شده برای ساخت یک موج شکن بزرگ در بخش غربی دریاچه استفاده شد. بقیه مواد تخلیه شده در اقصی نقاط جنوبی آب راه و پل بوکا چیکا ریخته شد که پایگاه هوایی را به جزایر استاک متصل می کرد.

این ناحیه با خطوطی علامت گذاری شده بود که بعدها قرار بود در آن خیابان و در کنارش خانه هایی ساخته گردد. اما بحران موشکی کوبا، عملا پروژه خانه سازی را از بین برد.

کارکنان یک شرکت باتری سازی، در انتظار تکمیل خانه هایشان به مدت دو سال درون خانه های چادری داخل این جزیره زندگی کردند. همین طور آسایشگاه ارتش 727 آمریکا برای نیروی هوایی نیز در این منطقه در حال ساخت بود. حتی یک سالن بسیار بزرگ در این ناحیه ساخته شده بود.

از این ناحیه حفاری شده، بعدها به عنوان محل ماهیگیری، غواصی، قبرستان خودرو و محل دفن دیگر چیزهای دورریختنی استفاده خواهد شد. طی سالیان اخیر، مردم تصمیمی را که برای استفاده از این ناحیه گرفته شده بود فراموش نموده و آغاز به حدس زدن درمورد آینده این مکان کردند.

اما در اغلب موارد، مردم با شنیدن اینکه اینجا بزودی کانالی برای نگهداری زیردریایی های به جای مانده از جنگ جهانی دوم خواهد شد، بسیار ذوق زده می شوند.

منبع: کجارو / amusingplanet.com
انتشار: 4 فروردین 1401 بروزرسانی: 4 فروردین 1401 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 1826

به "امریکا ؛ گودال های آبی بوکا چیکا کی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امریکا ؛ گودال های آبی بوکا چیکا کی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید