جشنواره ایل سنگسری در تقویم کشور ثبت می گردد
به گزارش مجله فیروزی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سمنان گفت: ثبت جشنواره ایل سنگسری در تقویم کشور از برنامه های مهم این جشنواره است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سمنان، مهدی جمال عصر روز یکشنبه 21 مهرماه 98 در جلسه شورای سیاست گذاری جشنواره ملی ایل سنگسری که با حضور نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان، مسئولان و دبیر جشنواره برگزار گردید، اضافه کرد: جشنواره ایل سنگسری یکی از هفت رویداد برند ملی است و استان سمنان برای توسعه گردشگری احتیاج به برگزاری رویدادهای ملی دارد.
حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان نیز در این نشست گفت: دبیرخانه دائمی جشنواره ایل سنگسری در استان تشکیل گردد تا در سال های بعد نیز شاهد برگزاری این جشنواره باشیم.
احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، نیز در این جلسه گفت: این گونه جشنواره ها به دلیل این که فرهنگ غنی کشور را معرفی می نمایند، در راستای تأمین امنیت کشور گام برمی دارند.
او اضافه کرد: برگزاری این گونه جشنواره ها یکی از راه های بسیار خوب درآمدزایی و پایه و اساس برای رونق گردشگری در منطقه و کشور است.
منصور بیرقی دبیر جشنواره ملی ایل سنگسری نیز در این نشست گفت: موضوع این جشنواره صنایع دستی، پوشاک و دست بافته ها است، شناسایی ظرفیت های بزرگ ایل سنگسری و معرفی آن و رونق صنعت گردشگری ازجمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
در انتها جلسه احکام اعضای شورای سیاست گذاری جشنواره ملی ایل سنگسری توسط نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به آن ها اهدا شد.
جشنواره ملی ایل سنگسری از تاریخ 15 لغایت 17 آبان ماه امسال با حضور استان های تهران، البرز، قم، مازندران، قزوین و سمنان برگزار می گردد.
منبع: میراث آریا