حدادی در صدر رنکینگ پرتاب دیسک آسیا، غیبت تفتیان و دومی کیهانی در دوی 3 هزار متر
به گزارش مجله فیروزی، کنفدراسیون دوومیدانی آسیا با اعلام جدول رده بندی دوومیدانی کاران، برترین های این قاره را معرفی کرد.
با تور مالزی فروردین 99 از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید. با ما به کوالالامپور ، پنانگ و لنکاوی سفر کنید و از سفری دل انگیز لذت ببرید.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از سایت فدراسیون دوومیدانی، بیست و دومین دوره رقابت های دوومیدانی قهرمانی آسیا با شرکت 560 ورزشکار از 41 کشور قاره کهن در اودیشای هند برگزار گردید. در خاتمه این مسابقات تیم هند با کسب 12 مدال طلا، 5 نقره و 12 نشان برنز قهرمان شد و تیم های چین (8 مدال طلا، 9 نقره و 4 نشان برنز) و قزاقستان (4 مدال طلا، 2 نقره و 2 نشان برنز) در رده بندی کلی مدال ها به ترتیب در صندلی های دوم و سوم ایستادند. تیم ایران میز با کسب 4 مدال طلا و یک نشان برنز در رده بندی آقایان به عنوان سومی دست یافت و در محاسبه جدول مدال های سایت کنفدراسیون آسیا در رده چهارم آسیا نهاده شد و بهترین نتیجه تاریخ ایران در این رقابت ها را رقم زد.
پس از خاتمه این دوره از رقابت ها، کمیته فنی کنفدراسیون دوومیدانی آسیا با ارزیابی رکوردهای و همچنین مقایسه رکوردهای ثبت شده ورزشکاران آسیایی اقدام به انتشار جدول رنکینگ دوومیدانی کاران قاره کهن در سال 2017 کرد که در زیر با توجه به حضور دوومیدانی کاران کشورمان در این جدول به تحلیل آن پرداخته شده است.
در ماده 100 متر بینگ تیان سو از چین با رکورد 10.03 ثانیه در صدر جدول واقع شده است، یوشی هیده و براون از ژاپن در رده دوم و سوم هستند. ضمن اینکه دوندگان دیگری از کشورهای کره جنوبی، چین، بحرین، قطر، ژاپن و چین تایپه عنوان های چهارم تا هشتم را از آن خود نموده اند. سوا از ژاپن آخرین دونده ای است که برابر اعلام این لیست در جدول برترین های آسیا بارکورد 10.22 ثانیه واقع شده است. حسن تفتیان با ثبت رکورد 10.25 ثانیه در بیست و دومین دوره رقابت های دو و میدانی قهرمانی آسیا به عنوان قهرمانی رسید.
در دوی 400 متر علی خدیور با ثبت رکورد 45:40 ثانیه در ارزروم ترکیه رکود ملی ایران را شکست و با رقابت با دوندگان آسیایی در هند با همین رکورد در صندلی ششم آسیا نهاده شد. عبدالله هارون از قطر نیز با رکورد 44.48 ثانیه برترین دونده 400 متر آسیاست.
در دوی 3 هزار متر با مانع حسین کیهانی پس از رکوردشکنی تاریخی در رقابت های قهرمانی دنیا صعودی چشمگیر در رنکینگ داشت. او که با ثبت رکورد 8:33.76 دقیقه رکورد ملی ایران را پس از حدود 26 سال جابه جا کرد، در جدول رده بندی آسیا در صندلی دوم ماده 3 هزار متر بامانع آسیا ایستاده است. هیروناری تسوتاکی از ژاپن با رکورد 8:29.05 دقیقه برترین دونده این ماده است.
در ماده پرش ارتفاع، کیوان قنبرزاده، قهرمان و رکورددار ایران است که با عبور از مانع 2.24 متری رقابت های جایزه بزرگ آسیا (جین هوا) توانسته در صندلی دهم پرش ارتفاع آسیا بایستد. وی پیش از این نیز با رکود 2.26 متر در رنک برترین های آسیا قرار داشت. موتاز عیسی برشیم از قطر همچنان با رکورد 2.38 متر، بربام پرش ارتفاع آسیا ایستاده است.
در پرتاب وزنه، علی ثمری پیروز شد با ثبت رکورد 19.80 متر به عنوان قهرمانی آسیا دست یابد. او با ثبت این رکورد پس از تجیندر از هند (2.40 متر) و ایوان ایوانف از قزاقستان (20.00 متر) پیروز شد صندلی سوم پرتاب وزنه آسیا را تصاحب کند.
در پرتاب دیسک، احسان حدادی با ثبت رکورد 64.54 متر در رقابت های قهرمانی آسیا (هند) صاحب عنوان برترین پرتابگر دیسک آسیا را در اختیار گرفت. محمد صمیمی دیگر پرتابگر کشورمان نیز با پرتابی به طول 59.80 متر در مسابقات قهرمانی آسیا (هند) صندلی نهم را از آن خود نموده است.
در پرتاب چکش، رضا مقدم با پرتابی به طول 73.50 متر در مسابقات دوومیدانی شروع فصل شیراز (اردیبهشت 96) صندلی پنجم برترین پرتابگران چکش آسیا را از آن خود نموده است. کاوه موسوی دیگر پرتابگر کشورمان است که با رکورد 69.75 متر، دوازدهمین پرتابگر رنک پرتاب چکش آسیاست. دلشاد نظر اوف از تاجیکستان نیز با رکورد 77.81 متر عنوان برترین پرتابگر چکش آسیا را از آن خود نموده است.
منبع: تسنیم