خبرنگاران فراوری گوشت سفید در درمیان 16 درصد افزایش یافت
به گزارش مجله فیروزی، بیرجند - خبرنگاران - مدیر جهاد کشاورزی درمیان گفت: 9 هزار تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان فراوری شد که نسبت به سال قبل از آن 16 درصد افزایش یافت.
سید محسن نصیرایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: سال گذشته چهار میلیون و 900 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان اجرا شده است.
وی گفت: در درمیان 194 واحد مرغداری وجود دارد که از این تعداد بیش از 80 واحد فاقد مجوز هستند، رعایت نکردن حریم راه، حریم بهداشتی، حریم محیط زیست و حریم اراضی کشاورزی از جمله موارد غیرمجاز بودن این تعداد واحد مرغداری است.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان ادامه داد: ساماندهی و صدور مجوز این مرغداری ها احتیاجمند پیگیری از مرکز است و این مشکل چندین سال است که در شهرستان وجود دارد.
وی شهرستان درمیان را دومین فراوری کننده گوشت سفید در خراسان جنوبی معرفی کرد و گفت: گوشت فراوریی علاوه بر تامین احتیاج شهرستان، به استان های خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان عرضه شده است.
نصیرایی با اشاره به اینکه سالانه در هر واحد مرغداری امکان چهار نوبت جوجه ریزی وجود دارد گفت: کمبود و گرانی قیمت نهاده ها، گرانی و نوسان قیمت جوجه یک روزه، نوسان قیمت فروش مرغ زنده از مهمترین مسائل پرورش دهندگان طیور در شهرستان است.
وی درخواست کرد که ذرت و سویا یارانه ای بیشتری به شهرستان درمیان اختصاص یابد.
منبع: ایرنا