نسل جدید شتاب دهنده ها میزبان فناوری های مغفول مانده می گردد
به گزارش مجله فیروزی، رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: حوزه های آب و انرژی، محیط زیست، نانو، سلول های بنیادی و گیاهان دارویی از جمله حوزه های تخصصی هستند که به نسل جدید شتاب دهنده ها تزریق شده اند.
با ما همراه باشید تا با بهترین تور ویتنام با یکی از بهشت های روی زمین اشنا شوید و زیبایی های هوشی مین و هانوی را در سفر دلپذیری تجربه کنید.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شکل جدیدی از کسب وکارها در کشور شکل گرفته است که این شکل جدید با استقبال جوانان و متخصصان، به یک زیست بوم بدل شده است و هر روز توقعات جامعه از آن بیشتر می گردد؛ زیست بومی که شتاب دهنده ها، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها را در خود جای داده و با سرعت بالایی جای خود را بین مردم باز نموده است.
اسماعیل قادری فررئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه نمود: در این چند سال اخیر به اندازه کل تاریخ ایران در حوزه کسب و کار اتفاقات جدید و قابل تأمل افتاد و نسل جدیدی از کار در ایران تعریف شده است.
در این شیوه نوین، اساس کار بر فعالیت و حمایت از شتاب دهنده های تخصصی می چرخد. بنا به گفته رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای تقویت زیست بوم نوآوری حمایت از شتاب دهنده های تخصصی یکی از روینمودهایی است که ما در این معاونت به طور جدی مورد توجه قرار داده ایم.
شتاب دهنده ها که نقش واسطه های توسعه فناوری را به عهده دارند از سال 94 تاکنون جهت ناهموار و سختی را طی کردند و توانستند در جای درست خود بایستند.
قادری فر در ادامه با اشاره به این مطلب اضافه نمود: نسل اول شتاب دهنده ها در کشور بیشتر به حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات مرتبط می شد؛ اما در دو سال اخیر اقبال شتاب دهنده ها به حوزه های مختلف فناوری افزایش یافته است.
حوزه های آب و انرژی، محیط زیست، نانو، سلول های بنیادی و گیاهان دارویی از جمله حوزه های تخصصی هستند که به نسل جدید شتاب دهنده ها تزریق شده اند. حوزه های جدید کسب و کار که تاکنون مغفول مانده بودند.
رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعداد تقریبی شتاب دهنده ها در کشور را 60 مورد می داند و می گوید که از این تعداد حدود 35 شتاب دهنده به صورت تخصصی در حوزه های جدید کسب و کار فعالیت می نمایند.
حمایت از شتاب دهنده های تخصصی یکی از ماموریت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. نهادی که با آمدن خود، زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور را به ثمر رساند و در این راه با یاری بازیگران این زیست بوم توانست، با 35 شتاب دهنده همراه و همگام گردد.
سال جاری را می توان به نام شتاب دهنده های تخصصی نامید. سالی که از نیمه گذشته و در این مدت، از شکل گیری شتاب دهنده های تخصصی در کشور با آغوش باز استقبال نموده است.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس