افزایش سن و پیری دو فاکتور مهم و موثر در بیماری روده

به گزارش مجله فیروزی، محققان در نتیجه مطالعات گسترده خود دریافتند، افزایش سن و پیری را می توان دو عامل مهم و موثر در ابتلا به بیماری های روده دانست.

افزایش سن و پیری دو فاکتور مهم و موثر در بیماری روده

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی خبرنگاران به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان در Cedars-Sinai دریافته اند که افزایش سن تغییرات قابل توجهی در میکروبیوم روده کوچک انسان ایجاد می کند که متمایز از آن ناشی از دارو ها یا فشار بیماری است. این یافته ها در مجله Cell Reports منتشر شده است.

دکتر روچی ماتور، محقق اصلی مطالعه می گوید: با تحریک تغییرات میکروبی که در روده کوچک با افزایش سن، استفاده از دارو ها و بیماری ها رخ می دهد، امیدواریم اجزای منحصر به فرد جامعه میکروبی را شناسایی کنیم تا درمان ها و مداخلاتی که می توانند پیری سالم را افزایش دهند هدف قرار گیرند.

به گفته ماتور، تحقیقات در مورد بررسی میکروبیوم روده و تاثیر آن بر سلامتی، عمدتا بر نمونه های مدفوع متکی است که کل روده را نشان نمی دهند. در مطالعه خود، محققان برنامه Cedars-Sinai از نظر علم و فناوری پزشکی (MAST) نمونه هایی از روده باریک را برای بررسی میکروبیوم و ارتباط آن با افزایش سن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

ماتور، متخصص غدد درون ریز و مدیر مرکز درمان و آموزش سرپایی دیابت گفت: این مطالعه اولین مطالعه در نوع خود است که ترکیب میکروبی روده کوچک افراد 18 تا 80 سال را مورد بررسی قرار داده است. در حال حاضر ما می دانیم که برخی از جمعیت های میکروبی بیشتر تحت تاثیر دارو ها و برخی دیگر بیشتر تحت تاثیر برخی بیماری ها قرار می گیرند. محققان میکروب های خاصی را شناسایی کرده اند که به نظر می رسد فقط تحت تاثیر سن زمانی افراد قرار دارند.

از قرن 21 به نام عصر میکروبیوم روده یاد می شود، زیرا دانشمندان توجه بسیاری به نقش تریلیون ها باکتری روده، قارچ ها و ویروس ها در سلامتی و بیماری های انسان دارند. میکروبیوم نام ژن هایی است که در این سلول ها زندگی می کنند. مطالعات نشان داده است که اختلال در صورت فلکی جهان میکروبی ممکن است منجر به بیماری های بحرانی از جمله بیماری های دستگاه گوارش، دیابت، چاقی و برخی اختلالات عصبی شود.

در حالی که محققان می دانند تنوع میکروبی مدفوع با افزایش سن کاهش می یابد، محققان Cedars-Sinai باکتری هایی را در روده کوچک که از آن ها به نام مختل کننده یاد می کنند، شناسایی کرده و افزایش می دهند و ممکن است مشکل ساز باشند.

دکتر گابریلا لیت یکی از محققان اصلی این مطالعه می گوید: ما متوجه شدیم هنگامی که این میکروب های میله ای شکل در روده کوچک زیاد می شوند (همانطور که ما با افزایش سن روبرو می شویم) بر باقی جمعیت میکروبی تاثیر منفی می گذارند. آن ها مانند علف های هرز در باغ عمل می کنند.

محققان همچنین دریافتند که با افزایش سن، باکتری های روده کوچک از میکروبی که اکسیژن را ترجیح می دهند به آن هایی که می توانند با اکسیژن کمتر زنده بمانند، تغییر می کنند، چیزی که آن ها امیدوارند در ادامه تحقیقات متوجه شوند.

مارک پیمنتل، مدیر برنامه MAST و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: هدف ما شناسایی و انگشت نگاری الگو های میکروبی روده کوچک در مورد سلامت و بیماری انسان است. با توجه به نقش مهم روده کوچک در جذب مواد مغذی، تغییرات میکروبیوم در این محل از روده ممکن است تاثیر بیشتری بر سلامت انسان داشته باشد و نیاز به مطالعه بیشتر دارد.

این تحقیق بخشی از مطالعه مداوم Cedars-Sinai REIMAGINE است: آشکارسازی میکروبیوتای کل روده و ارتباط آن با اکوسیستم ژنتیکی، ایمونولوژیک و نوروآندوکرین.

بیشتر بخوانید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 28 مهر 1400 بروزرسانی: 28 مهر 1400 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 1655

به "افزایش سن و پیری دو فاکتور مهم و موثر در بیماری روده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش سن و پیری دو فاکتور مهم و موثر در بیماری روده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید