این 8 ماده غذایی را قبل از پختن نشویید
به گزارش مجله فیروزی، 1- مرغ:
شستن مرغ اشتباه بزرگی است که منجر به پخش میکروب های آن در آشپزخانه می گردد. بهتر است مرغ را مستقیما بپزید و برای بار دوم آب تمیز به آن اضافه کنید.
2- تخم مرغ:
تخم مرغ را قبل از گذاشتن در یخچال نشویید، زیرا ماده ای روی پوست تخم مرغ وجود دارد که از انتشار باکتری جلوگیری می نماید. با شستن تخم مرغ این ماده از بین می رود.
3- قارچ:
با وجود اینکه قارچ دارای درصد بالایی از خاک است، ولی نباید آن را به مدت طولانی خیساند یا شست بلکه باید سر یعا آن را شست و سپس با حوله خشک کرد. قارچ را در داخل کیسه پلاستیک یا کاغذی در داخل یخچال و به صورت بلانچ شده در فریزر نگهداری کنید.
4- گوشت:
شستن گوشت باعث تغییر در طعم گوشت و پخش شدن باکتری در سراسر آشپزخانه می گردد. باید حتما بعد از شستن گوشت، سینک و اطرافش را ضدعفونی کنید. قبل از گذاشتن گوشت داخل فریزر رطوبت گوشت را با دستمال بگیرید.
5- ماهی:
شستن ماهی مانند مرغ و گوشت خام باعث انتشار باکتری در آشپزخانه شما می گردد. در عوض ماهی هایی را که روده و فلس شده اند از یک ماهی فروش معتبر خریداری کنید. دست های خود را به خوبی بشویید و سطوح محل کار آشپزخانه خود را تا حد امکان به خوبی تمیز کنید.
6- بوقلمون:
تنها بوقلمون های بسته بندی که به نمک آغشته شده اند را می توانید بشویید. شستن بوقلمون باعث پخش باکتری در آشپزخانه می گردد.
7- برنج:
شستن برنج دانه ریز قبل از پختن موجب از بین رفتن ویسکوزیته آن و سبک شدنش می گردد.
8- ماکارونی:
شستن ماکارونی قبل از پختن قدرت جذب آن را از بین می برد بنابراین بهتر است بعد از پختن در آب جوش آن را بشویید.
منبع: رکنا
منبع: فرارو