صندلی ایران در شورای جهانی صنایع دستی در حال تثبیت است، ضعف در حوزه بازاریابی صنایع دستی

به گزارش مجله فیروزی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ایران اکنون در حوزه شورای جهانی صنایع دستی آسیا و غرب آسیا صندلی خوبی را طی 2 سال اخیر پیدا نموده است و این صندلی در حال تثبیت و تداوم است.

صندلی ایران در شورای جهانی صنایع دستی در حال تثبیت است، ضعف در حوزه بازاریابی صنایع دستی

جهت دریافت مشاوره خدمات طراحی لوگو از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی لوگو و آرم تجاری تا برندینگ حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

بهمن نامور مطلق در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در اصفهان، در حاشیه نشست هجدهمین نشست شورای جهانی صنایع دستی پیرامون انتخابات شورای جهانی صنایع دستی گفت: این انتخابات، انتخابات قاره ای، منطقه ای و جهانی است، همچنین انتخابات جهانی به صورت چرخشی برگزار می گردد که اکنون دوره آسیا به اتمام رسیده و دوره اروپا شروع می گردد.

وی اضافه نمود: در حوزه انتخابات قاره آسیا، رئیس بخش آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی می تواند بار دیگر انتخاب گردد و ایران نیز در این راستا از وی حمایت می نماید.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توضیح داد: رئیس بخش آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی برای کشور ایران در این حوزه کوشش های فراوانی نموده و سودمند بوده است، از این رو به پاس کوشش های وی در انتها این نشست توسط کشور ایران از وی تجلیل به عمل می آید.

وی اعلام کرد: در حوزه انتخابات منطقه ای شورای جهانی صنایع دستی، ایران بار دیگر به عنوان مدیر قاره آسیا در این شورا انتخاب و از فعالیت های این کشور تجلیل شده است.

نامور مطلق توضیح داد: ایران اکنون در حوزه شورای جهانی صنایع دستی آسیا و غرب آسیا صندلی خوبی را طی دو سال اخیر پیدا نموده است و این صندلی در حال تثبیت و تداوم است و نیز امیدواریم در آینده نقش های بزرگتری در حوزه صنایع دستی ایفا نماید.

وی با بیان اینکه اکنون ایران به عنوان مدیر اصلی در غرب آسیا صندلی ویژه ای را به خود اختصاص داده است، اعلام کرد: این در حالی است که در گذشته عمان و ایران به صورت مشترک مدیریت غرب آسیا را بر عهده داشتند، اکنون کشور عمان حذف نشده اما ایران صندلی ویژه تری در این حوزه دارد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه غرب آسیا منطقه ای بحرانی است، گفت: ما با همتایی سر و کار داریم که نمی توان به راحتی فعالیت های حوزه ای را انجام داد.

وی توضیح داد: اجلاس هجدهمین شورای جهانی صنایع دستی، اجلاسی غیر تجاری است و هدف از برگزاری این اجلاس ترویج، توسعه تجاری و تبادل علمی است، همچنین حضور تجار و نمایندگان از سراسر جهان در این نشست برای ایران بسیار خوب است، از این رو موقعیت مناسبی فراهم شده تا نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی با شرکت در این نشست با هم به گفت وگو بپردازند.

نامور مطلق با بیان اینکه نمایندگان از کشور نپال و ایران با هم به گفت وگو پرداختند تا تفاهمنامه ای برای برپایی نمایشگاه مشترک امضا نمایند، گفت: از شهر اصفهان برای شرکت در این نمایشگاه دعوت شده است، از این رو کشور نپال و ایران نمایشگاه مشترکی در دهلی نو برپا می نمایند که این اقدام از جمله نتایج تجاری برگزاری این اجلاس است.

وی اضافه نمود: از جمله نتایج عملی هجدهمین نشست شورای جهانی صنایع دستی، برگزاری کارگاه های آموزشی بین المللی است که تجربیات طبیعی و سنتی را می توان به کشورهای دیگر منتقل کرد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه حضور فعال ایران در شورای جهانی صنایع دستی سبب انتخاب شهرهایی از ایران به عنوان شهر خلاق شده است، اضافه نمود: اصفهان به عنوان شهر خلاق صنایع دستی و تبریز به عنوان شهر خلاق در حوزه فرش در شورای جهانی صنایع دستی انتخاب شده است.

وی در پاسخ به این سئوال که هجدهمین نشست شورای جهانی صنایع دستی تا چه اندازه برای ایران در حوزه صنایع دستی تاثیرگذار است، گفت: گزارشی که رئیس بخش آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی در این نشست ارائه کرد به صندلی خوب ایران طی دو سال گذشته در حوزه صنایع دستی و شهرهای جهانی اشاره داشت.

نامور مطلق اعلام کرد: در شهرهای جهانی در حوزه فعالیت های علمی و سمینارها ایران صندلی خوبی را به خود اختصاص داده است، همچنین در حوزه برگزاری نمایشگاه ها این کشور فعالیت ویژه ای داشته است.

وی با بیان اینکه ایران در حوزه بازاریابی باید فعالیت بیشتری داشته باشد، اعلام کرد: طراحی کالاهای صنایع دستی در شرق آسیا و اقیانوسیه که در این نشست به آن اشاره شد، نشان از طراحی جدید آنها بود از این رو ایران می تواند با حفظ طراحی سنتی خود کالاهای صنایع دستی جدیدی را طراحی کند.

منبع: تسنیم
انتشار: 24 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 620

به "صندلی ایران در شورای جهانی صنایع دستی در حال تثبیت است، ضعف در حوزه بازاریابی صنایع دستی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صندلی ایران در شورای جهانی صنایع دستی در حال تثبیت است، ضعف در حوزه بازاریابی صنایع دستی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید