راه اندازی رشته های مرتبط با فراوری محصولات خرما در هرمزگان را دنبال می کنیم
به گزارش مجله فیروزی، خبرنگاران/هرمزگان سرپرست مرکز علمی کاربردی دانشگاه جهاددانشگاهی هرمزگان گفت: با توجه به اینکه استان هرمزگان یکی از قطب های فراوری خرمای صادراتی کشوراست، نیازمند ایجاد رشته های دانشگاهی در این حوزه است که بنا داریم با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی نسبت به این مهم اقدام کنیم.
بیژن راضی در گفت و گو با خبرنگاران، با بیان اینکه جهاددانشگاهی هرمزگان دارای اولین مرکز نوآوری و شکوفایی در حوزه فرآورده های خرما است، اضافه کرد: فرآوردی و بسته بندی خرما تاثیر به سزایی در افزایش درآمد باغداران خواهد داشت و راه اندازی رشته های دانشگاهی در این زمینه از ضروریات توسعه کیفیت محصولات خرمایی است.
وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان از پتانسیل و صندلی خاصی در فراوری خرما برخوردار است گفت: خرماهای مردا سنگ، خاصویی، برهی، مجول، کریته، پیارم، زاهدی، شاهانی، دیری، آل مهتری، مضافتی، خنیزی، زرک و کلک سرخ از مرغوب ترین ارقام خرما در استان هرمزگان به شمار می رود که پتانسیل قوی تجاری و صادراتی نیز دارند.
راضی تاکید نمود: با توجه به اینکه خرمای استان هرمزگان ازنظر کیفیت، به خصوص در رقم پیارم رتبه دوم دنیا را دارد پس باید به شیوه های جدید بسته بندی و شناسایی و بازاریابی این محصول توجه داشت کوشش های زیادی در این زمینه انجام گردد و از این رو رویدادهای استارتاپ خرما میتواند در تسریع این امر یاری بهینه ای در جذب سرمایه گذاران و رشد این حیطه داشته باشد.
وی با اشاره به برگزاری رویداد استارت آپی مجازی صنعت خرما در استان هرمزگان گفت: این رویداد استارتاپی بسته بندی و فرآوری خرما به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان و با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان برگزار شده است.
سرپرست مرکز علمی کاربردی دانشگاه جهاددانشگاهی هرمزگان توضیح داد: با امید اینکه بتوان از ایده های نوین و خلاقانه که در خصوص آن تحقیق و پژوهش شده را شناسایی نموده تا به دانش روز تبدیل گردد اقدام به برگزاری استارت آپ ها سه روزه بسته بندی خرما نموده است.
به گزارش خبرنگاران، اول استارت آپ بسته بندی و فرآوری خرما با حضور خسروانی، معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان، سالکی، رئیس راهبردی شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان و راضی، رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، مظفر، مدیر اجرای مرکز رشد جهاد دانشگاهی و جمعی از اساتید و دانشجویان و مد جویان کمیته امداد صاحب ایده به صورت آنلاین، در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی بندرعباس برگزار گشت. میان 30 ایده ارائه شده به دبیرخانه مرکز رشد جهاددانشگاهی 13 ایده بر گزیده شده و به مرحله دوم که همان تعیین بوم کسب و کار است راه یافته اند.
منبع: خبرگزاری ایسنا