طرز تهیه پاتلیجان

به گزارش مجله فیروزی، غذای پاتلیجان بخاطر داشتن بادمجان به این نام خوانده میشود که یک غذای ترکی است که خیلی دوستش دارند

طرز تهیه پاتلیجان

به گزارش خبرنگاران به نقل از کوکپد

  1. کیلو گوشت چرخ کرده یه
  2. 5 عدد بادمجان درشت
  3. 3 عدد گوجه
  4. 5 عدد سیب زمینی کوچک
  5. 1 عدد فلفل دلمه ای
  6. ادویه (نمک فلفل سیاه پاپریکا آویشن زردچوبه)به مقدار لازم
  7. 2 ق س رب کوجه

مراحل

  1. ابتدا گوشت چرخ شده رو ورز بدین و گلوله گلوله کنید کنار بگذارید سپس بادمجان ها رو شسته احتیاخ نیست پوست بگیرین به چهار قسمت مساوی به طول برش بزنید کنار بگذارید سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و پنج قسمت کنید

    گوشت چرخ شده رو با بادمجان رول کنید و در ظرف مورد نظری که قراره بذارید تو فر بچینید سپس سیب زمینی ها و بعد گوجه ها و فلفل دلمه ای رو وسط قرار دهید لابه لای بادمجان ها گوجه میتونید بذارید رب گوجه رو با ادویه های گفته شده تفت دهید و یه لیوان آب مخلوط کنید به صورت سس روی مواد چیده شده بریزید چون گوجه داره خودش آب میندازه فویل بکشید و در فر بگذارید حرارت ملایم به بالا

    گوشت قلقلی ها رو در روغن سرخ کنیدبادمجان ها رو پنج دقیقه با آب بجوشانید و سپس سرخ کنید سیب زمینی ها رو هم با آب ده دقیقه بپزید

    زمان پخت (دمای فر درجه 130و50 دقیقه) و (بدون فر حرارت ملایم 40 دقیقه)

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 بهمن 1399 بروزرسانی: 12 بهمن 1399 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 1233

به "طرز تهیه پاتلیجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاتلیجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید