طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه با تمام فوت و فن ها

به گزارش مجله فیروزی، نگران سفت شدن کباب کوبیده هستید؟ می ترسید کباب ها از روی سیخ بریزند؟ نگران نباشید! اگر برای اولین بار تصمیم دارید کباب کوبیده را برای مهمانی باربیکیو آخر هفته در نظر بگیرید، به من اعتماد کنید! در ادامه ابتدا تمام فوت و فن های لازم برای درست کردن کباب کوبیده خوشمزه، نرم و یکدست را به شما خواهم گفت؛ سپس، طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای را به شما آموزش خواهم داد.

طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه با تمام فوت و فن ها

فوت و فن های درست کردن کباب کوبیده

  • اولین گام برای درست کردن کباب کوبیده حرفه ای، انتخاب گوشت کباب کوبیده است. گوشت گوسفندی به تنهایی خیلی چرب است. بنابراین، معمولا 150 تا 250 گرم گوشت گوساله (سردست) به یک کیلوگرم گوشت گوسفندی اضافه می کنیم تا میزان چربی گوشت متعادل شود.
  • گوشت گوسفندی که برای کباب کوبیده تهیه می کنید باید مخلوطی از سردست و قلوه گاه گوسفندی باشد.
  • گوشت کباب کوبیده را سه مرتبه چرخ کنید.
  • گام بعدی، نحوه اضافه کردن پیاز به گوشت است. پیاز را از رنده ریز رد کنید و آب اضافی آن را با فشردن بین دست کاملا بگیرید.
  • ادویه کباب کوبیده چیزی جز نمک، فلفل سیاه و زعفران نیست. پس اضافه کردن زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز را فراموش کنید!
  • استراحت و ورز دادن گوشت یکی از مهمترین نکته ها برای مانع شدن از تکه تکه شدن کباب کوبیده است. گوشت را پس از طعم دار کردن ده دقیقه ورز دهید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • سیخ ها برای سیخ دریافت کوبیده نباید گرم باشند. بهتر است سیخ ها را در جای خنک و ترجیحا در یخچال قرار دهید.
  • استراحت نهایی گوشت پس از به سیخ کشیدن کوبیده است. یعنی پس از سیخ کردن گوشت ها مجددا یک ساعت در یخچال به آن استراحت دهید. این کار موجب می شود تا گوشت روی آتش نریزد.
  • برای پختن کباب کوبیده باید حرارت اولیه زیاد باشد تا گوشت روی سیخ خودش را بگیرد؛ سپس، با حرارت ملایم فرآیند پخت کامل شود. توجه داشته باشید که مرتب سیخ ها را برگردانید تا حرارت به طور یکنواخت به هر دو طرف سیخ ها برسد.
  • اگر تمامی این نکات را رعایت کنید نه نیازی به اضافه کردن مرغ هست، نه جوش شیرین و نه نان خشک. چرخ کردن، ورز دادن و استراحت گوشت چسبندگی کافی را خواهند داشت و به هیچ عنوان کباب شما از روی سیخ نمی ریزد.

طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده1 کیلوگرم
پیاز3 عدد متوسط
نمک3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
زعفران آب زده غلیظ1 قاشق سوپ خوری
کره50 گرم
لیموترش1 عدد

مراحل تهیه

  • ابتدا پیاز ها را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید.
  • گوشت و پیاز را به همراه نمک، فلفل و زعفران مخلوط و حسابی ورز بدهید.
  • گوشت را در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید تا اصطلاحا بیات شود.
  • برای سیخ دریافت کباب کوبیده، باید برای هر سیخ کوچک تقریبا 100 گرم گوشت در نظر بگیرید.
  • دستان خود را با آب نم دار کنید و مجددا گوشت را در دست ورز دهید و از بالا به پایین شروع به سیخ دریافت گوشت کنید.

    بالا و پایین سیخ را ببندید و کنار بگذارید.

  • مجددا سیخ ها را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • برای پخت، ابتدا کباب ها را باد بزنید و با حرارت بالا دو طرف سیخ ها را نیم پخت کنید و سپس با حرارت ملایم اجازه دهید تا کامل مغز پخت شوند.
  • در آخر آب یک لیموترش را درون کره آب شده و زعفران بریزید و با قلمو روی کباب های پخته شده برس کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
  • کباب کوبیده را به همراه گوجه فرنگی، فلفل سبز کباب شده، ریحان و دوغ سرو و میل کنید. به هیچ وجه سماق را از قلم نیاندازید!

حرف آخر

کباب کوبیده امضای سرآشپز های ایرانی است. لطفا اگر تجربه خاصی در درست کردن کباب کوبیده داشته اید، در انتهای این مطلب با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کباب بختیاری زغالی و تابه ای و طرز تهیه تاوا کباب تبریز (کباب تابه ای بسیار خوشمزه) را نیز در انگیزه بخوانید.فراموش نکنید که تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 1033

به "طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه با تمام فوت و فن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه با تمام فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید