طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعمی بی نظیر

به گزارش مجله فیروزی، طرز تهیه کیک خیس

در این مطلب از مجله گردشگری خبرنگاران شما را با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعمی بی نظیر

کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می گردد و به علت طعم لذیذ که دارد محبوبیت زیادی در بین افراد مختلف پیدا نموده است. جالب اینجاست که پختن آن کار پیچیده ای نیست و شما می توانید به راحتی با استفاده از دستورالعملی که در ادامه اشاره می کنیم کیک خیس شکلاتی را در خانه خود تهیه نموده و میل نمایید.

مواد لازم

  • آرد سفید 2 و 1/3 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل 1/4 ق چای خوری
  • بیکنیگ پودر 2 ق مربا خوری
  • پودر کاکائو 3 ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس

  • شیر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/4 پیمانه
  • شکر 1/4 پیمانه
  • شکلات 50 گرم
  • پودر کاکائو 1 ق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه جادار می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه می زنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر گردد و پف نمایند. در ادامه روغن مایع را اضافه نموده و با تخم مرغ ها به خوبی مخلوط می کنیم.

پس از روغن مایع، شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با مواد یکدست گردد. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر وانیل و پودر کاکائو داخل یک ظرف جداگانه مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.

در ادامه آرد را کم کم به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. مایه کیک را احتیاج نیست بی علت مخلوط کنید فقط در حدی مخلوط کنید که مایه یکدست گردد.

حالا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم گردد، سپس قالب مخصوص کیک را یا با روغن چرب می کنیم یا با کاغذ روغنی داخل قالب کیک را پوشش می دهیم. حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم.

برای پخت کیک، قالب را به مدت حدودا 40 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا آماده گردد. پس از 40 دقیقه با یک خلال دندان داخل کیک فرو می کنیم، اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید، کیک ما آماده است و باد از فر خارج گردد.

اجازه می دهیم کیک خنک گردد سپس سس را به صورت ولرم به کیک اضافه می کنیم و 2 ساعت صبر می کنیم تا سس به وارد بافت کیک گردد. نکته مهم در خصوص اضافه کردن سس این است که اگر زمان اضافه کردن سس، کیک داغ باشد کیک شما خمیر خواهد شد.

طرز تهیه سس کیک خیس

برای تهیه سس شکلاتی شیر، روغن، پودر کاکائو، شکلات و شکر را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل گردد و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم گردد.

نکته

در صورتی که سس شکلاتی را بدون ایجاد سوراخ روی کیک بریزید احتمال اینکه سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند کم است. به همین علت قبل از ریختن سس شکلاتی، حتما با خلال دندان یا سیخ چوبی کیک را سوراخ می کنیم، سپس سس را روی کیک می ریزیم.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 21 مهر 1403 بروزرسانی: 21 مهر 1403 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 2162

به "طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید