ژله پف پفی؛ دسری شیک برای میهمانی
به گزارش مجله فیروزی، ژله پف پفی، یکی از تنقلات بسیار خوشمزه است که به خاطر تنوع رنگ و شکل بسیار مورد توجه بچه هاست. روش درست کردن این ژله بسیار ساده است و می توان از آن به عنوان دسری شیک در میهمانی ها استفاده کرد.

از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.
ژله، نوعی دسر است که از مخلوط آب میوه، شکر و ژلاتین درست می گردد و در درجه حرارت پایین می بندد. امروزه ژله ها به صورت پودر ژله در بازار یافت می شوند. ژله را می توان با طعم های مختلف مانند انواع میوه، قهوه و شیر عسل، خاکشیر و زعفران، و ... تهیه کرد. ژلاتین موجود در ژله حاوی پروتئین و آمینو اسید است و در استخوان سازی نقش به سزایی دارد.
آمینو اسید موجود در ژله برای پوست و سلامت مو مفید است و به کاهش کلسترول خون یاری می نماید. کالری این دسر بسیار پایین است و حاوی ویتامین B است، بنابراین برای افراد افسرده می تواند مفید باشد. یکی از انواع ژله که به راحتی قابل تهیه است، ژله پف پفی است. این ژله را می توانید در مجالس و به عنوان دسر مورد استفاده قرار دهید و با تزیین آن به زیبایی سفره خود بیافزایید. اگر مایلید با بهترین آموزش تهیه ژله پف پفی و نکات مهم تهیه آن آشنا شوید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ژله پف پفی
پودر ژله | یک بسته |
پودر ژلاتین | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 3 پیمانه |
آب سرد | 0/5 پیمانه |
آب جوش | 2/5 پیمانه |
آبلیمو | 4 قاشق غذاخوری |
اسانس وانیل | 3 قطره |
روش تهیه ژله پف پفی
- پودر ژله را در ظرف مناسبی ریخته و یک پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید، پودر ژله و آب جوش را هم بزنید تا کاملا حل و رنگ آن شفاف گردد.
- برای حرارت دادن ژله از روش بن ماری استفاده نموده و آن را روی بخار آب قرار دهید.
- پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و آن را به ظرف ژله ای که روی حرارت بخار آب واقع شده است، اضافه کنید.
- مخلوط حاصل را هم بزنید تا ژلاتین حل شده و رنگ آن شفاف گردد.
- شکر را با یک و نیم پیمانه آب جوش در داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر در آب حل گردد.
- مخلوط ژلاتین و ژله را به محلول آب و شکر اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
- پس از بیست دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک گردد.
- مایه ژله را پس از خنک شدن در ظرفی ریخته و با دور تند همزن، آن را به هم بزنید.
- هم زدن را به مدت 20 تا 30 دقیقه ادامه دهید تا حجم مواد چهار برابر گردد و از حالت شفافیت خارج شده و شکل بگیرد.
- در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مایه ژله اضافه کنید.
- یک قالب مناسب انتخاب نموده و کف آن پودر نارگیل یا پودر قند بریزید.
- مایه ژله را به ضخامت 2-1 سانتی متر داخل قالب بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- بعد از سه ساعت ژله شما آماده است، می توانید آن را به اشکال هندسی دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید. همچنین می توانید ژله ها را به رنگ های مختلف درست کنید و روی هم قرار دهید.
نکات مهمی که در تهیه ژله پف پفی باید رعایت گردد
- سعی کنید ظرفی که برای ژله استفاده می کنید یک ظرف صاف مانند ظرف استیل یا پیرکس باشد تا هنگام جدا کردن از ظرف مسئله ای پیش نیاید.
- اگر دوست دارید ژله ها را در رنگ های مختلف درست نموده و روی هم قرار دهید مابین آنها پودر قند، پودر نارگیل یا هر افزودنی دیگری نریزید.
- وقتی ژله را هم می زنید، رنگ آن به مرور کمتر می گردد و از حالت شفافیت اولیه خارج می گردد.
- ژله را می توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
در این مطلب شما را با طرز تهیه یک نوع ژله خوشمزه آشنا کردیم، که به دلیل اینکه ارزش غذایی بالایی ندارد نمی توان از آن به عنوان وعده غذایی اصلی استفاده کرد و باید به عنوان دسر و میان وعده استفاده گردد. اگر در مصرف این دسر زیاده روی گردد، جای وعده های غذایی را می گیرد و منجر به کم اشتهایی می گردد، بنابراین بچه ها باید به اندازه از آن استفاده نمایند. از آنجا که در تهیه پودر ژله از رنگ ها و اسانس های خوراکی استفاده می گردد باید به نشان بهداشت و تاریخ مصرف آن توجه گردد.
منبع: setare.com