طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی مغزدار

قبلا از تنقلات خوشمزه ای که در منزل می توانید درست کنید به شما گفته ایم، مثل کراکر نمکی، لواشک، آلبالو خشکه و … امروز با طرز تهیه دسری خوشمزه همراه شما هستیم. طرز تهیه این نوع ترافل خوشمزه و پرطرفدار بسیار ساده است و می توانید آن را برای وعده عصرانه به همراه نوشیدنی دلخواه خود میل کنید یا این که در مهمانی و مناسبت ها به عنوان یک دسر فانتزی پذیرایی کنید. قطعا سرو این نوع ترافل به همراه انواع میوه جات تابستانه، آجیل و انواع خشکبار می تواند برای بچه ها نیز هیجان انگیز باشد. توصیه می شود حتما ترافل شکلاتی مغزدار را امتحان کنید و در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی مغزدار
  • مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی مغردار

کره نصف پیمانه

شیر کندانسه شیرین(شیر عسلی) یک قوطی

شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه

چیپس شکلات نیمه شیرین نصف پیمانه

وانیل یک قاشق چای خوری

گردو خرد شده ریز نصف پیمانه

آرد چند منظوره دو پیمانه

شکلات تلخ جهت پوشش دهی 450 گرم

  • طرز تهیه ترافل شکلاتی مغزدار

مرحله اول

در یک ظرف نسبتا عمیق کره و شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و با دور متوسط همزن به مدت 2 دقیقه زده می شود تا رنگ روشنی به دست آید.

مرحله دوم

در مرحله بعد آرد ، شیرکندانسه شیرین و وانیل با یکدیگر ورز داده می شوند تا به خوبی مخلوط شوند.

مرحله سوم

همچنین چیپس شکلات و گردو خرد شده به خمیر آماده شده اضافه می شود. سپس خمیر با پلاستیک پوشانده شده و درون یخچال به مدت 1 ساعت قرار گرفته تا به اندازه کافی جهت شکل پذیری در مرحله بعد سفت شود.

مرحله چهارم

به اندازه 1 عدد گردو از خمیر را جدا کرده و توپی در حدود 5/2 سانتی متر با گلوله کردن در کف دست درست می کنیم. به دلیل این که خمیر کمی حالت چسبنده دارد ، می توان انگشتان را به کمی آرد آغشته کرده تا این عمل آسان تر انجام شود.

مرحله پنجم

ترافل ها روی سینی حاوی کاغذ روغنی چیده شده و به مدت 20 - 15 دقیقه درون یخچال قرار داده تا مجددا به خوبی سفت گردند. 7) درون ظرف دیگری شکلات تلخ جهت پوشش دهی به روش بن ماری ذوب می شود

مرحله ششم

سپس تک تک ترافل ها به کمک یک عدد خلال ، درون شکلات آب شده فرو برده و روی کاغذ روغنی چیده می شوند.

مرحله هفتم

در مرحله بعد، به ترافل ها اجازه داده می شود به مدت 15 دقیقه در دمای محیط قرار بگیرند تا لایه رویی شکلات به خوبی ببندد.

می توان ما بقی شکلات که سفت شده است را مجددا ذوب کرد و به صورت دل خواه(مطابق شکل) روی ترافل ها را تزیین نمود.

مرحله هشتم

همچنین می توان در صورت دل خواه روی ترافل ها را با کمی پودر نارگیل، پسته خرد شده یا شکلات سفید(شیری) رنده شده تزیین کرد.

مرحله نهم

در مرحله بعد ، ترافل ها درون پلاستیکی محکم قرار داده می شوند که گوشه ای از آن منفذ داشته باشد.(می توان از ظرف حاوی پارچه یا سینی نیز استفاده نمود)

مرحله دهم

در نهایت ترافل ها درون یخچال نگه داری شده و به صورت سرد سرو می گردند که می توان آن ها را برای طولانی مدت در فریزر نیز نگه داری کرد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 8 آبان 1398 شناسه مطلب: 284

به "طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی مغزدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی مغزدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید