آشنایی با روش تهیه شیرینی دانه قهوه

به گزارش مجله فیروزی، این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی دارد و برای پذیرایی عید مناسب است.

آشنایی با روش تهیه شیرینی دانه قهوه
  • مواد لازم برای تهیه شیرینی دانه قهوه :

کره یا مارگارین : 125 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

پودر شکر : 1 پیمانه

نشاسته : 1/2 پیمانه

نسکافه : 2 قاشق چای خوری

آب جوش: 1 قاشق غذا خوری

آرد : حدود 2 پیمانه

کاکائو : 2 قاشق چای خوری

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

وانیل : یک قاشق چای خوری

  • طرز تهیه شیرینی دانه قهوه :

نسکافه رو با آب جوش مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم .

کره، تخم مرغ ، پودر شکر، نشاسته، نسکافه و کاکائو را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست گردد.

حالا آرد را کم کم می ریزیم بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه می کنیم . خوب مخلوط می کنیم تا یکدست گردد.

خمیر شیرینی دانه قهوه نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم گردد . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد.

از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا می کنیم و بیضی شکل میدهیم و با فاصله می چینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندان وسط خمیرها را شکل میاندازیم.

سینی شیرینی دانه قهوه را داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میگذاریم به مدت 20 - 25 دقیقه پخته گردد.

نکات مهم در تهیه شیرینی دانه قهوه :

اگر شیرینی ها بعد از پخت خیلی ترک خورد یعنی آردش زیادی شده و یا کره اش کم بوده است.

فرقی نداره از چه نوع نشاسته ای بهره ببرید چون در نهایت نتیجه کار با هر نوع نشاسته ای یکی هست.

برای تهیه شیرینی دانه قهوه حتما باید پودر شکر بهره ببرید.

چون جذب آردها با هم متفاوت هست اگر خمیرتان خیلی نرم بود میتوانید تا نیم پیمانه آرد هم به خمیر اضافه کنید.

برای رنگ بهتره از پودر کاکائو تیره بهره ببرید.

منبع: تصویر زندگی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 9 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 47

به "آشنایی با روش تهیه شیرینی دانه قهوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه شیرینی دانه قهوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید