سالاد کاپریس با انجیر ؛ یک پیشنهاد متفاوت تابستانی
به گزارش مجله فیروزی، سالاد کاپریس، یک سالاد ایتالیایی بسیار معروف است که در تمام دنیا هوادار دارد. سالاد کاپریس اصلی، ترکیب پنیر موزارلا، گوجه و ریحان است که با روغن زیتون یا سرکه بالزامیک سرو می گردد. سالاد کاپریس انواع مختلفی دارد و در دستور سالاد کاپریس با انجیر ، گوجه حذف شده و انجیر جایگزین آن شده است. شیرینی انجیر در کنار پنیر موزارلا و ریحان و روغن زیتون، طعم بسیار دلنشین و متفاوتی دارد. شیرینی انجیر در طعم سالاد کافی است و سالاد کاپریس تابستانی، همراه سرکه بالزامیک سرو نمی گردد. برای تهیه این سالاد پنج دقیقه زمان کافی است و پیش غذای خوبی برای یک ناهار یا شام سبک تابستانی است.

-
مواد لازم برای تهیه سالاد کاپریس با انجیر
انجیر تازه 10 عدد
پنیر موزارلا مرواریدی کاله خرید آنلاین 250 گرم
برگ ریحان تازه 100 گرم
نمک دریا یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
فلفل سیاه (تازه ساییده شده) به مقدار لازم
-
طرز تهیه سالاد کاپریس با انجیر
برای آغاز هر انجیر را به چهار قسمت کنید.
پنیرهای موزارلای مرواریدی را به شکل سالم در سالاد بریزید یا اگر از پنیر موزارلا درشت تر استفاده می کنید، تکه های پنیر را از وسط نصف کنید و کف ظرف بچینید و برش های انجیر را روی شان بگذارید.حالا روی انجیرها، ریحان بگذارید و نمک، فلفل و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.
چند نکته درباره تهیه سالاد کاپریس تابستانی
- اگر نمک دریایی ندارید، برای تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی از نمک ساده بهره ببرید.
- بهتر است پنیر موزارلای که در این سالاد استفاده می کنید، موزارلا تازه باشد.
- انجیر و موزارلا را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید و بلافاصله بعد از بیرون آوردن مواد از یخچال، سالاد را آماده نکنید.
- در طعم سالاد کاپریس درست مثل سالاد یونانی ، جنس روغن زیتون تاثیر زیادی دارد و بهتر است روغن زیتون مرغوبی استفاده کنی. اگر دوست داشتید می توانید در سالادتان روغن زیتون بکر و بودار بریزید.