طرز تهیه حلوای شیر؛ طعمی متفاوت

به گزارش مجله فیروزی، حلوا از جمله خوراکی هایی است که می تواند دسر خوبی شود و در مناسبت های مختلف استفاده می شود. اگر به فکرتان رسید که حلوا درست کنید حتما حلوای شیر را امتحان کنید. اگر تصمیم تان را نهایی کردید که حلوا پختن را شروع کنید زمانی را امتحان کنید که با حوصله باشید چرا که پختن حلوا زمان بر است.

طرز تهیه حلوای شیر؛ طعمی متفاوت

مواد لازم برای تهیه حلوای شیر:

  • آرد سفید 1 لیوان
  • شیرکم چرب 2 لیوان
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
  • شکر 1 لیوان
  • گلاب 1/4 لیوان
  • ترکیب کره و روغن 1 لیوان یا 150 گرم

طرز تهیه و دستور پخت حلوای شیر:

1. زعفران و هل ساییده را دم کنید. با دقت شربت حلوا را آماده کنید.

2. برای آماده کردن شربت حلوا، شیر و شکر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و برروی حرارت کم بگذارید و هم بزنید تا زمانی که به یک شربت غلیط برسید.

3. زعفران و هلی را که دم کرده بودید به شربت حلوا اضافه کنید.

4. دقت کنید گلاب را در زمانی اضافه کنید که شربت شما آماده شده باشد.چرا که اگر گلاب حرارت ببیند طعم و بوی خود را از دست می دهد.

5. بعد از آماده کردن شربت حالا نیمی از مراحل پخت را طی کرده اید.

6. حالا آرد را الک کنید و درماهی تابه ای تفت دهید.

7. به آرامی روغن را به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.

8. حلوا را از روی حرارت بردارید و بعد شربت داغ را داخل حلوا به آرامی و کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید.

9. حلوا را دوباره روی شعله ملایم بگذارید تا زمانی که حلوا چسبندگی خود را از دست بدهد و به ظرف نچسبد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 مهر 1400 بروزرسانی: 16 مهر 1400 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 1641

به "طرز تهیه حلوای شیر؛ طعمی متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای شیر؛ طعمی متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید