طرز تهیه محلبی زعفرانی، دسر ترکیه ای (تور ترکیه)
به گزارش مجله فیروزی، محلبی از دسر های معروف ترکیه ای است که با استفاده از مواد مختلف می توانید آن را با طعم های متفاوت درست کنید. این دسر بافت و ظاهری شبیه به فرنی دارد در صورتیکه از هواداران این دسر سنتی ایرانی باشید، حتما محلبی ترکیه ای را هم می پسندید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه محلبی زعفرانی را به شما آموزش دهیم تا آن را برای مهمانی های افطار یا وعده سحر خود تهیه نموده و لذت ببرید.
بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.
مواد لازم برای تهیه محلبی زعفرانی
- نشاسته چهار قاشق غذاخوری
- آرد گندم دو قاشق غذاخوری
- شکر نصف پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین سک عدد خامه فرادما کاله
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین سه لیوان شیر کم چرب
- گلاب نصف پیمانه
- هل ساییده شده یک قاشق چای خوری
- زعفران ساییده شده (دم نموده) به اندازه لازم
طرز تهیه محلبی زعفرانی
مرحله اول
نشاسته ذرت و آرد را الک کنید و در قابلمه ای بریزید، شکر را به آن اضافه نموده و بعد شیر را در آ ن بریزید.
مرحله دوم
در ظرفی دیگر تخم مرغ را شکسته و آن را به خوبی هم بزنید. تخم مرغ را به مخلوط خشک اضافه کنید. در این مرحله ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ گردد و به اصطلاح قوام بیاید.
از هم زدن غافل نشوید؛ بعد از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید ظرف را از روی حرارت بردارید. غلظت این دسر باید در حد معمول باشد بعلاوه دقت کنید که مواد نباید زیاد روی حرارت بماند چرا که بعد از سرد شدن ممکن است سطح آن ترک خورده و ظاهر دلپذیری نداشته باشد.
مرحله سوم
زعفران ساییده شده را در ظرفی بریزید و روی آن آب جوشیده بریزید و درب آن را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
گلاب، هل ساییده شده و هل آسیاب شده را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند و رنگ زعفران به صورت یکنواخت پخش گردد.
منبع: کتاب کاله