طرز تهیه کیک یزدی

به گزارش مجله فیروزی، مواد لازم برای کیک یزدی:

طرز تهیه کیک یزدی
آرد375 گرم
شکر250 گرم
تخم مرغ درشت4 عدد
ماست معمولی نسبتا شیرین 250 گرم
روغن مایع 180 گرم
خامه 2 قاشق سوپخوری
پودر هل سبز 1 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
عفران آبکرده غلیظحدود 2 قاشق غذاخوری
نمکخیلی کم (به اندازه قرار دریافت بین دو انگشت)

برای طرز تهیه کیک یزدى، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید. سپس 4 عدد تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و با همزن با دور متوسط بزنید تا تخم مرغ ها حجم پیدا نمایند و کرم رنگ شوند، سپس ماست و خامه و روغن و یک قاشق از عفران را به ترتیب اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید.

مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و پودر هل و نمک را مخلوط کنید و با الک 3 بار الک کنید و در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و بقیه زعفران را اضافه کنید و با دور کم همزن به حدی بزنید تا مواد یکدست گردد دقت کنید اگر بیشتر بزنید در کیفیت کیک تاثیر دارد.

کپسول های کیک را در قالب های مافین قرار بدهید و از مواد داخل آن ها بریزید به حدی که 2/3 قالب پر گردد. سپس یک چاقو را در روغن بزنید و روی مواد کیک علامت + بزنید و آن را داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید.زمانی که کیک تان پخت روی آن هم کمی طلایی می گردد اگر نشد شعله بالا را روشن کنید اگر طلایی شد لازم نیست روی آن را روشن کنید.

آن را از فر خارج کنید اجازه بدهید کمی خنک گردد و با مخلوط کمی عسل و گلاب رقیق شده با قلم مو روی کیک بزنید و با پودر پسته و مغزهای دیگر تزیین کنید.

نکات پخت کیک یزدی :

برای اسفنجی شدن کیک حتما تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشند.

اگر فر را از قبل روشن نکنید کیک شما پفت نمی کند.

اگر از فر برقی استفاده می کنید کمی قبل از قرار دادن کیک داخل فر المنت بالا و پایین را روشن کنید، و زمانی که کیک را داخل فر قرار دادید 10 دقیقه بعد از آن فقط المنت پایین را روشن بگذارید و بعد از 10 تا 20 دقیقه بعد از آن کیک یزدی شما آماده است.

می توانید روی کیک علامت + نزنید.

قبل از قرار دادن داخل فر می توانید روی آن کنجد بریزید.

برای پخت کیک یزدی نمی توان از کپسول های کیک به تنهایی استفاده کرد و باید آن ها را داخل قالب مافین قرار بدهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 30 خرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: mfiroozi.ir شناسه مطلب: 811

به "طرز تهیه کیک یزدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک یزدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید